Ben şimdi napayım?

Ben şimdi napayım?

Konyasporun içinde bulunduğu vahameti özetleyen sözler Konyasporun takım kaptanı Barbaros Bahadır Baruttan geldi.

Tecrübeli futbolcu: Olmaması gereken bir yerdeyiz. Burada en mutsuz insanlar biziz
 
Ankaragücü’ne yenilmesi ile birlikte lige tutunma umutlarını bir bir tüketen Konyaspor’un içinde bulunduğu durumu kaptan Barbaros en güzel şekilde yorumladı. Mutlak kazanmak için çıktıkları Ankaragücü maçında yapılan basit hatalardan dolayı yedikleri gollerle mağlup olduklarını ve çok önemli bir fırsatı daha değerlendiremediklerini ifade eden takım kaptanı Barbaros Bahadır Barut, inançlarını kaybetmediklerini ve kalan 10 maçı en iyi şekilde kapatıp içerisinde bulunulan durumdan Konyaspor'u kurtarmak istediklerini söyledi.
FAZLA SÖYLENECEK BİRŞEY YOK
Barbaros Bahadır Barut, Ankaragücü maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Fazla söylenecek bir şey yok. Rakibimiz 3 tane gol pozisyonu buldu. 2-0'dan sonra ikinci devrede hücumu fazla düşündüğümüz için belki Ankaragücü gibi daha etkili oldu gibi görünebilir. Bizim kanat organizasyonlarında ceza sahasına gönderdiğimiz ama forvet arkadaşlarımızla buluşturamadığımız toplar vardı.  Ama olmadı. Ben bu durumu daha önce başka takımlarda da yaşadım. Düşme hattında olduğun için vurduğun toplar ve yaptığın ortalar iyi sonuçlanmıyor.  Ankaragücü iyi oynamadı. Bizim kendi hatamızdan kaynaklanan pozisyonlarda buldukları basit gollerle skor avantajını yakaladı. Ama bu saatten sonra geriye dönüp yapacağımız birşeyler yok. Sadece önümüze bakmak zorundayız. Kalan 10 hafta ve ortada alınacak 30 puan var" şeklinde görüş belirtti.
EN MUTSUZ İNSANLAR BİZİZ
“Ortada kötü bir gidiş var. Sorun nerede?” sorusuna Barbaros Bahadır Barut, "Ben bu takımın kaptanıyım. Benim işim sahaya çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapmak ve takım arkadaşlarıma da destek olmaktır. Ankaragücü karşısında çok basit goller yedik. Olmaması gereken ve kabul edilmemesi lazım gelen bir durumdayız. Ama ben şimdi ne yapıyım? Yapabileceğim tek şey bu durumdaki takım arkadaşlarıma moral motivasyon desteği sağlamaktır. Bir daha ki maça en hazır şekilde çıkması adına sadece bunu yapabilirim. Bunu herkesin yapması gerekiyor. Taraftarlarımız ortada bir emeğin ve gayretin olduğunu gördükleri için tepkilerini abartarak göstermiyorlar. Emeklerin karşılığını alamadığımız için burada en mutsuz insanlar biziz. Biz buradan ekmek kazanıyoruz ve ailemize bakıyoruz" cevabını verdi.
TAKIM İÇİNDE SORUN YOK
Barbaros Bahadır Barut, bir basın mensubunun "2 hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında arkadaşlarına 'Üzülmeyin çok güçlü ve iyi bir takımla berabere kaldık' dediğini duyduk. Ama Ankaragücü gibi bir takımı yenemeyen Konyaspor bu ligde hangi takımı yenecek?" sorusuna "Rakibimiz tek tek bakıldığında yabancılarının hepsi milli takımlarda oynayan oyuncular.   Rakibimizin bu durumda olmasının nedeni oyuncu kadrosu değil. Başka sebeplerden dolayı buradalar. Ankaragücü yapması gerekeni yaptı. İkinci yarı üzerimize gelmedi. Skor avantajını yakaladı. Ama bizde golle buluşamadığımız için bunun sıkıntı ve stresini yaşıyoruz. Takım içerisinde sorun ve sıkıntı yapan hiçbir arkadaşımız yok. Maalesef futbolda böyle şeyler var. Bizim işimiz içerisinde bulunduğumuz bu durumdan camiamızı ve takımımızı kurtarmak" karşılığını verdi.
ALİ DERE: POTADAN BİR TÜRLÜ ÇIKAMIYORUZ
Küme düşme potasında olduklarını ve her geçen hafta kendi adlarına çemberin daraldığını ifade eden genç oyuncu Ali Dere, herkesin iyiniyetli birşeyler yapmaya çalıştığını ancak bunda başarılı olamadıklarını, tek düşüncelerinin kalan 10 maçlık dönemde Konyaspor'u kümede kalma hedefine ulaştırmak olduğunu söyledi. Açıklamalarına, "Artık çember daralıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız. 10 hafta kaldı ve biz bu çemberin dışına çıkmak istiyoruz" sözleriyle başlayan Ali Dere, "Maç içerisinde bir anda kopukluklar oluyor ve maçtan kopuyoruz. Aslında hepimizin niyeti belli ve çok iyi ama  herkes iyiniyetle birşeyler yapmaya çalışınca oyundan kopuyoruz ve istediklerimizi yapamıyoruz. 10 haftamız kaldı. Herkesin daha fazla ciddi olması ve sorumlulukların farkına varması lazım. Bu işin şakası yok. Düşme potasına girdik ve bir türlü de çıkamıyoruz. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak ligde kalmak istiyoruz. Geçen sene düştükten sonra sıkıntılar yaşadık. Bu sene düşersek bu sıkıntıların daha da fazlasını yaşayacağımızın farkındayız. İnşallah birbirimize daha çok kenetlenerek ligde kalmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Önümüzde daha 10 maçımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.