BEM-BİR-SEN SDS'yi imzaladı

BEM-BİR-SEN SDS'yi imzaladı

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi, KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Belediyesi, Karatay Belediyesi ve Meram Belediyesi ile yaptıkları görüşler sonunda Sosyal Denge Sözleşmelerini imzalad

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan Başkan Büyükaslan, “Sendika olarak yaptığımız görüşmeler sonunda Merkez Belediyelerimiz ile Sosyal Denge Sözleşmeleri imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi ise İlçe Belediyelerimiz ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Aynı başarıyı İlçe Belediyelerimizle anlaşarak ‘SDS’ yi imzalacağız” dedi. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ve KOKSİ Genel Müdürü Ahmet Demir ile Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzaladı. Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda, Şube Başkanımız Mehmet Büyükaslan’ın katılımıyla düzenlenen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi töreni ile memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ve KOKSİ Genel Müdürü Ahmet Demir’e teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ve KOKSİ Genel Müdürü Ahmet Demir ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

KONYA-KARATAY BELEDİYESİ İLE SDS İMZALANDI

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzaladı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın makamında Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve Şube Başkan Yardımcılarının katılımıyla düzenlenen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi töreni ile memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzaladı.

adsiz-001.jpg

KONYA-MERAM BELEDİYESİ İLE SDS İMZALANDI

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzaladı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un makamında Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve Şube Başkan Yardımcılarının katılımıyla düzenlenen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi töreni ile memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.