‘Belediyenin kapılarını halka açacağız’

‘Belediyenin kapılarını halka açacağız’

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi ve Tek Türkiye dizisi setini ziyaret etti.

Araba pazarını ziyaret eden Ahmet Selim Laleli, ekonomik krizle birlikte işsizliğin artması ve piyasadaki durgunluğun pazarlara da yansıdığını vurguladı. Laleli, seçimlerin fırsat olduğunu ve millet için en iyisini seçmenin bu tip sıkıntıların aşılmasında önemli olduğunu söyledi. Ülkenin yanlış politikalarla yönetilmesinin şuan sıkıntıların en büyük nedeni olduğunu belirten Laleli, seçimlerin önemine dikkat çekti. Yerel yönetimlerin ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Laleli, koltuğunda oturan değil Halkının içinde yaşayan bir belediye başkanı olacağını söyledi. Belediye hizmetlerinin en iyisini Milli Görüş kadrolarının yapabileceğini dile getiren Laleli, belediyenin kapılarını tamamen halka açacaklarını söyledi. Pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Saadet Parti’li heyet halkın ilgisinden memnun oldu. Ziyaretlerin süreceğini ve Selçuklu da adım atılmadık yer, kalmayacağını ifade eden Selçuklu Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Burhan Nokta, “Selçukluda Saadet Zamanı” sloganı ile tüm vatandaşları kucaklayacaklarını söyledi.
TEK TÜRKİYE SETİNE ZİYARET
Esnaf ziyaretinin ardından Saadet Partisi heyeti, Konya’da çekimleri devam eden ‘Tek Türkiye’ dizisi setini ziyaret etti. Yönetmen ve oyuncu kadrosu ile görüşen Ahmet Selim Laleli, dizinin Konya’da çekilmesinden, Konya’nın renklerini ve güzelliklerini ortaya koyması bakımından önemli olduğunu vurguladı. Ahmet Selim Laleli, Tek Türkiye’nin çok izlenen dizilerin başında gelmesinden dolayı dizi ekibini tebrik etti ve başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum