Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan ’’14 Mart Tıp Bayramı’’ Ziyaretleri

Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan ’’14 Mart Tıp Bayramı’’ Ziyaretleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “14 Mart Tıp Bayramı” kapsamında, sağlık çalışanları ve yöneticilerini ziyaret etti.Ziyaretleri kapsamında; İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yıldız, Devlet Hastanesi Ba...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “14 Mart Tıp Bayramı” kapsamında, sağlık çalışanları ve yöneticilerini ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında; İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yıldız, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Üçkardeş ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Burak Öztop’la bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, sağlık çalışanları ve yöneticilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyaretinde, sağlık kuruluşları ve sağlık çalışanlarının toplumsal ve bireysel hayattaki önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sağlık çalışanlarının sağlık alanında vermiş olduğu gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının çalışma ortamı ve şartlarının önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde bütün sağlık çalışanlarının başarılı çalışmalar gerçekleştirmeleri dileğini iletti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.