Belediye Başkanı Demirci'den Eğitimcilere Açık Çek

Belediye Başkanı Demirci'den Eğitimcilere Açık Çek

Ordu Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. Zümre Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Eğitimin içinde gelen biri değilim ama eğitim gönüllüsüyüm. Eğitimde...

Ordu Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. Zümre Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Eğitimin içinde gelen biri değilim ama eğitim gönüllüsüyüm. Eğitimde tek hedefimiz başarı bunun için sizlere açık çek veriyorum." dedi.

Akkuş Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında ortaokullar temel eğitimden orta öğretime geçiş sınavı (TEOG) ve liseler yüksek öğrenime giriş sınavında (YGS) Akkuş'ta başarı gösteren okullarda görev yapan Kaymakam Hüseyin Atila tarafından başarı belgeleri verildi.

Belge töreninde konuşan Kaymakam Hüseyin Atila, "birici hedefimiz eğitim, eğitim, eğitim. Milli Eğitim Bakanlığımız eğitimde yüzde yüz destek kampanyası başlattı. Biz de Akkuş olarak buna yüzde yüz katılıyor ve destek veriyoruz. Geleceğin inşası için gece gündüz demeden çalışacağız, bu yıl güzel fidanları yetiştirdik, onlar tomurcuk açtı ve meyve verecekler." dedi.

Kaymakam Atila konuşmasında, eğitimden desteğini esirgemeyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'ye teşekkür etti.

Kaymakam Atila'nın konuşmasının ardından Akkuş'tan fen Liselerini kazanan 16 öğrenciyi Belediye Başkanı İsa Demirci altınla ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı İsa Demirci ise "Eğitimin içinden gelen biri değilim ama eğitim gönüllüsüyüm, eğitimde tek hedefimiz var o da başarı, başarı için sizlere açık çek veriyorum, bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum öğrencilerimizin her zaman yanındayız Akkuş olarak başarmak zorundayız ve başaracağız" dedi.

Başkan Demirci'nin konuşmasının ardından TEOG sınavında ilçe birincisi olan Burakcan Sevindik, 2. olan Esra Demirci ve 3. olan Berkan Şahin birer dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi. Bilgisayarları alan işadamları Recep Demirci, Mehmet Duman ve İsa Çiçek'e de teşekkür belgeleri verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.