Bektaş: Konya’dan büyük dönüşüm bekliyoruz

Bektaş: Konya’dan büyük dönüşüm bekliyoruz

İkinci turdan umutlu oldukları söyleyen CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, “2. turda Konya’da büyük bir değişim bekliyoruz. Biz, bir hizmet yarışı içindeyiz. Kemal Bey kazanırsa, toplumun tamamını barıştıracak” dedi

İkinci turdan umutlu oldukları söyleyen CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, “2. turda Konya’da büyük bir değişim bekliyoruz. Biz, bir hizmet yarışı içindeyiz. Kemal Bey kazanırsa, toplumun tamamını barıştıracak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili seçilen Av. Barış Bektaş, CHP Konya İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Bektaş’a CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve ilçe başkanları da eşlik etti.

İKTİDAR TARAFINDAN OLUŞTURULAN ALGININ YIKILACAĞINI GÖRDÜK

14 Mayıs seçiminde Konya’dan milletvekili olan CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, Konya’da oyunu en çok artıran partinin kendileri olduğunu söyledi. Sahadan bir gün bile ayrı durmadan çalıştıklarını kaydeden Bektaş, listeye girmeyen aday adaylarının dahi sahada olduğunu aktardı. “Her yeri gezdik. Kendimizi anlattık. Herkese teşekkür ediyoruz” diyen Bektaş, “İktidar tarafından oluşturulan algının yıkılacağını gördük. Eşit şartlarda bir yarışa girmedik. Buna rağmen güzel bir seçim çalışması yürüttük. Mazbatamızı Cuma günü alacağız inşallah. Konya’nın ruhuna uygun, sahada rahat çalıştık. Vali Beye, emniyet müdürüne teşekkür ederiz. Konyalılar da bizi bağrına bastı, zorlanmadık. Birliktelik ruhuna biz de uygun davranacağız. Konya’nın sorunlarına duyarsız kalmayacağım. Sorunların çözümünde birlikte hareket etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

2. TURDA KONYA’DA BÜYÜK DEĞİŞİM BEKLİYORUZ

CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, daha sonra şunları ifade etti: “Biz, 2. turdan da umutluyuz. Konya’da Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 24 olan oy oranını daha da artacağız. Kemal Bey, her şeyin farkında. Son 1 yıl içinde Konya’yı 3 kez ziyaret etti. Konya’yı çok seviyor ve ayrı önemsiyor. 2. turda Konya’da büyük bir değişim bekliyoruz. Biz, bir hizmet yarışı içindeyiz. Kemal Bey kazanırsa, toplumun tamamını barıştıracak.”

YAMAN: BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman da şunları söyledi: ”1. tur bitti. Sandık, değişim istedi. Bu iktidardan kurtulmak için hep birlikte daha fazla çalışmalıyız. Devletin tüm imkanlarına karşı çalıştık. Konya genelinde 31 ilçede en büyük çalışmayı yaptık. Sonuçları yeterli görmüyoruz. Eksiklerin üzerinde çalışacağız. Biz, bitti demeden bitmez. Bu seçimi de kazanacağız. İtirazlarımız üzerine Konya’da 3 bin oy lehimize değişti. İtiraz ettiğimiz sandıklar var. Sonuçları bekliyoruz.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum