Bedeninizi ve yaşamınızı yönetmek elinizde

Bedeninizi ve yaşamınızı yönetmek elinizde

Ord. Prof. Dr. Mirzakarim Norbekov tarafından geliştirilen ve 30 yılı aşkın deneyimlerin sonucu olarak ortaya çıkan Norbekov Sistemi Konyaya getirildi.

Ord. Prof. Dr. Mirzakarim Norbekov tarafından geliştirilen ve 30 yılı aşkın deneyimlerin sonucu olarak ortaya çıkan Norbekov Sistemi Konya’ya getirildi. İnsanların bedenlerini ve yaşamlarını daha iyi yönetmesini amaç edinen ve başarılı sonuçlar elde edilmiş olan sistemle ilgili Konya’da da seminer başladı. Önceki Konya Eczacılar Odası’nda başlayan ve 10 gün sürecek olan seminerle ilgili bilgi veren Konya Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Kıymet, daha önce Ankara’da yapılan seminere katılmak için Konya’dan her gün Ankara’ya gittiğini belirtti. Seminerlerin sonunda kullandığı gözlüğü dahi attığını ve kendisini daha sağlıklı hissettiğini belirten Ömer Faruk Kıymet, bu seminerin Konya’da da yapılması gerektiği düşüncesiyle bu programı organize ettiklerini belirtti. Kıymet, seminere katılanların seminer sonunda kendilerini daha iyi, daha huzurlu, daha sağlıklı ve daha mutlu hissedeceklerine inandığını bildirdi.

Konuşmaların ardından Ord. Prof. Dr. Mirzakarim Norbekov’un öğrencileri olan Kabulcan Mirzaev ve eşi Mahram, sağlığa, başarıya ve mutluluğa daha çabuk ulaşabilmek için egzersiz yaptırdı. Seminerler 10 gün boyunca devam edecek.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.