BBP Konya il teşkilatından tanışma toplantısı

BBP Konya il teşkilatından tanışma toplantısı

Geçtiğimiz günlerde il kongresini gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Yönetimi düzenledikleri toplantıyla basının karşısına çıktı.

Paşa Park Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, BBP'nin 29 Ocak 1993'de siyasi hayata adım attığını belirterek, "Geçmişi şaibesiz, alnı açık Türkiye sevdalılarının kurduğu, şan ve şeref dolu bir geçmişe sahip, derin tarihinin, derin milletin çelikleşmiş iradesi BBP, 19 yıldır çizgisinden sapmayan bir anlayışla, Türk siyasi hayatının yüz akı olmaya devam etmektedir. BBP, siyaseti meslek olarak algılamayan, amatör bir ruhla millete hizmet için bir araya gelmiş milliyetçi kadroların adıdır" dedi.
BBP'nin tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye diyenlerin hareketi olduğunu da dile getiren Seçgin, "Buradan hareketle tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek dil ülküsünden ayrılmayan ve 'Ezan dinmez, bayrak inmez' diyen milletimizin her ferdini, milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için BBP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından BBP Konya İl Yönetimi toplu fotoğraf çektirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.