BBP Konya adaylarını açıkladı.

BBP Konya adaylarını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP), Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlununda katıldığı toplantıda Konya il belediye başkan adaylarını açıkladı.

Büyük Büyük Birlik Partisi Konya Belediye Başkan adaylarını açıklamak için aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu da katıldı. Yapılan açıklamaya göre BBP Merkez ilçe belediye başkan adayları Meram’da Ömer Büyükçeşmeci, Karatay’da Musa Sönmez, Selçuklu’da Veysel Karakaş oldu. Taşra ilçelerde belediye başkan adayları ise Beyşehir’de Kemal Kiriş, Bozkır’da Mehmet Akgül, Kadınhanı’nda Ramazan Söğüt ve Yunak’ta Abdullah Çanlıca gösterildi.
Genel Başkan Yazıcıoğlu, adayları tebrik ederek seçimlerde başarı diledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Davos’ta sergilediği davranış hakkında da yorum yapan Yazıoğlu, “''ABD'nin, İsrail'in, öyle tepeden bakarak yapmış olduğu hareketler karşısında elbette onurlu bir davranış gösterilmesi lazımdı. Başbakan'ın, Davos'ta gösterdiği tepkiyi olumlu görüyorum, doğru buluyorum. Bu tepkiyi göstermeseydi zaten herhalde ben havaalanında şahsen protesto ederdim. Bu tepkinin devamı olarak, Konya'da İsrailli pilotların eğitimine de bir son verse, bundan daha çok alkış tutacağım. Bunu da ifade etmek istiyorum.'' diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.