BBP Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı

BBP Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa BBP Konya İl Başkanı Avukat Abdülhamit Kutalmış Özcan, BBP MKYK Üyeleri Av. Cemal Erkoç, Av. Kazım Birtane, Konya Alperen Ocakları Başkanı Av. Muhammet Çağrı Türk, BBP Çumra İlçe Başkanı Yaşar Uğur, BBP Konya Milletvekili Adayları Osman Seçgin, Hacer Atasagun, İsmail İnlidere, Av.Seyit Özcan, Alper Kutsal Köz, Doğan Satı ,Çumra Belediye Başkanı Avukat Recep Candan ile çok sayıda davetli partili ile vatandaş katıldı. BBP Konya İl Başkanı Avukat Abdülhamit Kutalmış Özcan, BBP Konya İl Başkanlığı olarak gece gündüz demeden sahada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Çumralıların Büyük Birlik Partisi’ni meclise taşıyacağını inandığını ifade eden BBP Konya Milletvekili Adayı Osman Seçgin, “Büyük Birlik Partisi Çumra seçim koordinasyon merkezimizi Konya Milletvekili adaylarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Çumralı hemşerilerimiz Büyük Birlik Partisini meclise taşıyacak buna inanıyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak, tarımsal faaliyetlerle ilgili, orta ve uzun vadeli geleceği de kapsayan bir tarım politikasının hazırlığı içindeyiz. Bunun için başta tohum üretimi ve güvenliği için önemli yatırımlar yapacağız. Daha verimli tohum üretimi için AR-GE desteklerine önemli kaynaklar ayıracağız. Tarımda kullanılan teknolojileri yakından takip edilerek, uluslararası alandaki gelişmeleri olabildiğince hızlı bir şekilde ülkemize getireceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.