Bbp Bayraklı Adayı Dağaşan: Hocaefendi'ye Yapılan Hakaretler Kabul Edilemez

Bbp Bayraklı Adayı Dağaşan: Hocaefendi'ye Yapılan Hakaretler Kabul Edilemez

İzmir'de BBP Bayraklı Belediye başkan adayı Ali Dağaşan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet üyelerinin, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yönelik iftira ve hakaretlerinden büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi.

İzmir'de BBP Bayraklı Belediye başkan adayı Ali Dağaşan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet üyelerinin, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yönelik iftira ve hakaretlerinden büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi. Başbakan ve hükümetin milleti gerdiğini, kamplara ayırdığını ileri süren Dağaşan, “AKP iktidarının milleti kamplara bölen konuşmalarından rahatsızlık duyuyoruz. Başbakan'ın ülkeyi geren, inançlı insanları istismar eden konuşmaları, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ip cambazına baktırmak suretiyle siyaset yapıp insanları uyutup birbirine düşman gösterip oy avcılığı yapmak, Başbakan'a yakışmamaktadır.” şeklinde konuştu.

30 Mart seçimlerini kazanmaları halinde Bayraklı’ya son derece önemli projeler kazandıracaklarını vaadeden BBP adayı Ali Dağaşan, “Altınyol ve metroyu yer altına alarak, Bayraklı’yı denizle buluşturacağız. Bayraklı’ya yakışır nazım imar planı ile her meskene ev taahhütlü, rantsal değil, kentsel dönüşüm yapacağız. 23 mahallemizin ulaşım sorununu kökten çözeceğiz. Bayraklımız'ı bütünleştirecek bir teleferik sistemi kuracağız. Bayraklı'nın derelerini, Venedik modeliyle halka ve turizme açacağız. İlçemizde ihtiyaç sahiplerine üç öğün yemek verecek aşevi kuracağız. Gıda bankası ve yardım havuzu oluşturarak, fakir ve zenginlerimizi buluşturacağız. Bunun gibi birçok projemizle vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.