BB Krem ile CC Kremin Farkını Farmasi'den öğrenin!

BB Krem ile CC Kremin Farkını Farmasi'den öğrenin!

BB Krem ile CC Kremin Farkını Farmasi'den öğrenin!

Kozmetik sektörüne bomba gibi düşen BB krem ve CC krem, tüm kozmetik markaları tarafından satışa sunuluyor. BB krem ve CC krem hakkında hala bilmediklerinizi Farmasi sayesinde bu haberde öğreneceksiniz…

Kapatıcı, leke giderici ve cilt bakım ürünü olarak kabul edilen ve CC kremler, artık her kadının makyaj çantasını vazgeçilmezi. Kozmetik ürünleri satan mağazalarda talep patlamasına sebep olan BB kremler ve CC kremlerin kullanımı konusunda sayısız bilgi olsa da BB krem ve CC kremin farkını hala daha keşfedememiş olanlar olabilir. Farmasi’nin kozmetik sorumlusu tarafından yapılan açıklamadan esinlenerek sizlere BB krem ya da CC krem hakkında bilmediğiniz ya da yanlış bildiğiniz her şeyi bu haberimizde veriyoruz.

BB Krem(Blemish Balm) ve CC Krem Nedir?

Güzelleşmek her kadının ortak arzusu ancak güzelleşirken “çirkinleşmek” herkesin son isteği. Yoğun kapatıcılık veren fondötenlerde yaşanan kusma, pütürlü görünüm ya da sivilce sorunu, güzelleşmek kavramını sadece birkaç saat sağlıyor ve dolayısı ile bayanlar bu durumdan çok mutsuzdu. Ancak, BB ve CC kremlerden sonra “ natürel güzellik ve doğal makyaj “ akımı başladı. Cildi yormayan fondöten yapılı bir ürün olan BB krem ve CC kremler ile pürüzsüz bir ten ve abartısız bir makyajla “çok daha güzel” olmak mümkün oldu.

ve BB kremi kısaca açıklamak gerekirse; fondötene benzer bir üründe nemlendirme, bakım ve kapatıcılığı bir arada isteyenler için özel üretilmiş bir formül diyebiliriz.

BB Krem (blemish balm) Nerede Kullanılıyor?

BB kremler, ciltte makyaj bazı, nemlendirici krem ya da color correcttor olarak kullanılabiliyor. Color corrector ise bildiğiniz üzere cilt tonu eşitleyicisi demek. BB kremler yapısı gereği ciltte eşit bir renk tonu sağlıyor ve cilde doğal bir parlaklık veriyor.

Günlük ya da gece makyajlarında makyaj bazı olarak da tercih edilen BB krem yoğun bir yapısı olmaması sebebiyle cilt bakım ürünü olarak da kabul görüyor. Kısacası, günlük ya da gece makyajlarında ve color corrector olarak BB kremler herkes tarafından sıkça kullanılıyor.

CC Krem Nerede Kullanılıyor?

CC kremler yapısı gereği BB kremlerden bir “tık” daha koyu ve kapatıcı özellikte. Cildinde kızarıklık ya da lekesi olan kişiler, CC kremler ile hem iyi bir kapatıcılık elde ediyor hem de leke giderici özelliğinden faydalanmış oluyor. Kapatıcı, color corrector ve leke giderici olarak “birçok fondötenden daha iyi” diye anılan CC kremler, makyaj artistlerinin de vazgeçilmezi.

 

CC Krem ile BB Kremin Arasındaki Fark Nedir?

Birçok kadının ve makyaj artistlerinin vazgeçilmezleri arasına giren CC krem ve BB kremler farklı ürünler aslında. Birbirlerine alfabede çok yakın olsalar da kullanım amaçları olarak farklılıklara sahipler.

BB kremler (blemish balm), makyaj yapmak istemeyen ancak cildindeki tonlamayı ayarlamak isteyenler için ideal bir ürün. Yani, ciltte kızarıklıklarınız varsa yada bazı bölgelerde renk değişiklikleri söz konusu ise BB kremler oldukça iş görüyor. BB krem ayrıca cilt bakım ürünü olarak da kullanılıyor. İçeriğinde bulunan A ve E vitamini cildin ihtiyacı olan nem dengesini sağlıyor ve vitaminleri ciltte tutuyor.

CC krem ise olarak kullanıldığı gibi leke giderici olarak da kullanılabiliyor. Özel makyajlarda makyaj alt temeli için kullanılan CC kremler, yoğun kapatıcılık özellikli fondötenlere adeta meydan okudu. Leke giderici olarak oldukça beğenilen CC kremler cilt bakım ürünü içerikleri sebebiyle tercih sebebi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

En İyi BB ve CC Krem Markaları Farmasi’de!

Cildiniz için en iyi BB ve CC kremi bulmak ile çok kolay! Türkiye’nin en büyük dermokozmetik sitesi Farmasi’de dünyaca ünlü en iyi BB ve CC kremleri bulabilir, bilgi alabilir ve kısa sürede sipariş vererek en güvenilir kargolarla ürününüzü teslim alabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.