Bazı kuaförler dükkanda yatıyor

Bazı kuaförler dükkanda yatıyor

Bay ve bayan kuaförlerin bayram mesaisi devam ediyor.

Ramazan Bayramı hareketliliğin en çok hissedildiği yerlerden biri de kuaförler. Bazı kuaförler bayram öncesi 24 saat açık kalarak, müşterilerine hizmet sunuyor. Kuaförlerin bayram mesaisi günler öncesinden başladı.

Bu hareketlilik bayramın ilk gününe kadar sürecek. Kuaförlerin büyük çoğunluğu bayrama sayılı günler kala randevulu sisteme geçti. Randevu almadan tıraş olmaya giden çoğu vatandaş, tıraş olamıyor. Dükkanlarının tüm gün açık olduğunu, uykusu olan berberlerin dükkanda yattığını belirten Valentino Erkek Kuaförü çalışanı Yunus Emre Ölmez, bayram öncesi aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Bayramda da açık olacaklarını dile getiren Ölmez, şunları kaydetti: “Kuaförlerin büyük çoğunluğunda aşırı bir yoğunluk var. Suriyelilerin de gelmesiyle birlikte bu yoğunluk arttı.  Vatandaşlarımızın bayram öncesinde mağdur olmaması için evvelce sıra alması gerekiyor. Kuaförler böyle özel günleri dört gözle bekliyor. İşlerin yoğunluğundan dolayı bazı meslektaşlarımız bugünlerde dükkanda yatıyor, eve gitmiyor.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.