Bayramda Zabıta Uygunsuz Tezgahlara İzin Vermedi

Bayramda Zabıta Uygunsuz Tezgahlara İzin Vermedi

Terme’de ilçe sakinleri kurban ibadetlerini temiz ve huzurlu ortamda yerine getirdi. Bayram boyunca ilçede denetim ve çalışmalarda bulunan Terme Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri vatandaşlardan tam not aldı. Terme Belediyesi, bayramın anlamına...

Terme’de ilçe sakinleri kurban ibadetlerini temiz ve huzurlu ortamda yerine getirdi. Bayram boyunca ilçede denetim ve çalışmalarda bulunan Terme Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

Terme Belediyesi, bayramın anlamına uygun şekildekurallarına yaşanması için adeta seferber oldu. Belediye zabıta ekipleri ilçedeki işyerlerinde “ yasaların dışına çıkarak uygulama yapılıp yapılmadığını “ denetledi. Hijyen uymayan iş yerlerine müdahale ederek cezai işlem uyguladı. Pazar yerlerinde, kaçan kurbanlıkların yakalanması amacı ile çalışmalar da gerçekleştirdi. Vatandaşlardan tam not alan zabıta ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, “Karışıklık ve izdiham yaşamadık. Belediye ekipleri düzenli olarak yaptığı temizlik çalışmalarından memnun kaldık. Sunulan imkanlar sayesinde bayramımızı anlamına uygun şekilde yaşadık.” dedi.

T erme’de kutsal günlerin anlamına uygun şekilde kutlandığının altını çizen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Kurban satış ve kesim yerlerinde çevre sağlığını tehdit edecek faaliyetlerin yaşanmaması için ekiplerimizle gerekli tedbirleri almıştık. Hemşerilerimizin kurban bayramında dini vecibelerini çevreye rahatsızlık vermeden sağlıklı bir ortamda ve huzur içerisinde gerçekleştirebilmeleri için fedakar şekilde çalışma yapan Zabıta ve Temizlik hizmetlerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.