Bayram tatili sonrası Konya trafiği felç oldu!

Bayram tatili sonrası Konya trafiği felç oldu!

Konya'da Kurban Bayramı tatili sonrası ilk iş gününde trafik felç oldu. Galericiler Köprülü Kavşağı ve Belh Kavşağı arasındaki yoğun trafikten dolayı vatandaş mağdur oldu.

Konya kent merkezinde trafiği rahatlatmak maksadıyla çok sayıda köprülü kavşak hayata geçirildi. Buna rağmen artan araç sayısıyla birlikte zaman zaman trafikte yoğunluklar oluşuyor. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla milyonlarca vatandaş tatile gitti.

ekran-goruntusu-2024-06-24-112351.png

Özellikle Antalya ve Alanya'ya akın eden Konyalılar tatilin bitişiyle şehre geri döndü. Okulların kapanması ve bayram tatilinin etkisiyle son 9 gün boyunca Konya trafiği çok rahattı. Kurban Bayramı tatili bitte ve kentte trafik yoğunluğu başladı.

20240624-090944.jpg

Bugün sabah saatlerinde Galericiler Köprülü Kavşağı ve Belh Kavşağı arasında trafik yoğunluğu oluştu. Yüzlerce metreyi bulan trafikten dolayı vatandaş mağdur oldu. Sosyal medyada durumu paylaşan bir vatandaş, "Sabah galericiler kavşağından itibaren yoğunlaşan trafikten dolayı işe geç kaldım. Konya trafiğindeki bu yoğunluğa artık çözüm bulunmalı" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum