Bayraktar: Biz Millete Millet Bize Sahip Olmaya Devam Edecek

Bayraktar: Biz Millete Millet Bize Sahip Olmaya Devam Edecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti’yi milletin kurduğunu, AK Parti’nin her zaman milletle hemhal olarak onların derdini dinlediğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti’yi milletin kurduğunu, AK Parti’nin her zaman milletle hemhal olarak onların derdini dinlediğini söyledi. Vatandaşın ülkeyi kalkındırmak için bugüne kadar çalışanları her zaman gördüğünü belirten Bayraktar, “Bu millet çalışanı gördü ve kendisine tepeden bakan jakoben zihniyeti tanıdı ise bundan sonra da onları unutmaz. Millet kendisinden olanı biliyor. Biz millete millet bize sahip olmaya devam edecek.” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Keçiören’deki Halil İbrahim Sofrasında düzenlenen Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği iftar programına katıldı. İftar programına ayrıca Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri birçok Karadenizli de yer aldı.

Müslüman olmanın çok büyük bir fazilet, onun ötesinde büyük bir şans olduğunu belirten Bayraktar, “Müslümanlık büyük bir ikbaldir böyle güzel bir imkanı bütünlüğü Cenabı Allah herkese nasip etsin. Sadece İslam’a sadece Müslümanlara mahsus bir olgudur bizim dinimiz yegane bir dindir son dindir ebediyete kadar gidecek olan dindir.” diye konuştu.

GEZİ OLAYINDA 2 AĞACIN TAŞINMASINDA BÜYÜK BİR FIRTINA KOPARDILAR

10,5 yıldır AK Parti iktidarının istikrar, bayrak, vatan dediklerini, 76 milyon insanın kardeş olduğunu söylediklerini kaydeden Bayraktar, “Bu düşünce ile Türkiye’nin ekonomisini 3 kat büyüttük. Türkiye her zaman Trakya ile Anadolu her zaman dünyanın en çalkantılı coğrafyasının merkezinden bulundu. Gayret etmeye çalışmaya, ülkemizin ekonomisini büyütmeye, insanımızın refahını ve huzurunu artırmaya hedefliyoruz.” dedi. 2 ay önce Mayıs ayında Türkiye’nin IMF’ye olan borcunu sıfırladığını kaydeden Bayraktar, “3. Havalimanı ve 3. Boğaz Köprüsü'nün temelini attık. Dünyanın en büyük havalimanının temeli atıldı. Dış yatırım bakımından Türkiye Mayıs ayında çekmiş olduğu yatırım bakımından tavan yaptı. Hemen arkasından en ufak meselede bir Gezi olayında 2 ağacın taşınması olayında büyük bir fırtına kopardılar. Niye, Türkiye kendi özüne, kendi köküne, kendi ruhuna uygun büyümesin diye. Bu düşmanlığı yaptılar, içerdekileri de kullandılar. Ama Allah’ın izniyle bizim partimizi millet kurdu, bizim partimiz milletin ta kendisi, biz milletle hemhal oluyor, onların derdini dinliyoruz.” şeklinde konuştu.

Büyük fotoğrafa bakıldığında artık dünyanın Türkiye’ye gıpta ile baktığının görülebileceğini vurgulayan Bayraktar, “Mazlum milletler, garip milletler ve 1,5 milyarlık İslam dünyası gözünü dikmiş Türkiye’ye bakıyor. Türkiye kalkınsın biz zulümden kurtulalım diyor. Ezilen, yakılan Müslümanların acısını unutturmak bizim boynumuzun borcudur. Afganistan, Bangladeş, Suriye, Filistin ve Afrika’daki ezilen Müslümanların o garip insanların duası bizimle birlikte, biz de milletle beraberiz. Onun için ülkemizi kalkındırmak için nasıl bugüne kadar bu millet çalışanı gördü ve kendisine tepeden bakan jakoben zihniyeti tanıdı ise bundan sonra da onları unutmaz. Millet kendisinden olanı biliyor. Biz millete, millet bize sahip olmaya devam edecek.” açıklamasında bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.