Baykan: Terörle mücadele   kararlılıkla devam edecek

Baykan: Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada, "Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek" dedi

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ve Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde teröristlerin etkisiz hale getirildiğini söyledi. HDP’yi ve Yeşil Sol Parti milletvekillerini eleştiren Baykan, bu partilerin teröre karşı sessiz kaldığını dile getirdi.

RAHATSIZ OLUYORLAR

Türkiye’nin huzurlu bir bayram geçirdiğini anlatan Baykan, “Huzurlu bayram geçirilmesinde tabii ki güvenlik güçlerimizin aldığı tedbirlerin, yaptığı operasyonların büyük katkısı vardır.

Güneydoğu’muz da huzurlu bir bayram geçirmiştir Türkiye’mizin diğer 7 bölgesiyle birlikte. 2019'dan bu yana güvenlik güçlerimizin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerinin istihbarat ve lojistik sorumlularının - kırmızı ve gri listelerde olmak üzere- üzerine kararlılıkla giderek sıcak takiple ve koalisyon güçleriyle iş birliği içerisinde etkisiz hâle getirme operasyonları yaptığı bir gerçektir. Bununla ilgili ne yazık ki ilgili ülkelerden hiçbir rahatsızlık ve itiraz gelmemekte iken itiraz ne yazık ki Türkiye'den yükselmekte ve Suriye'nin hava sahasının ihlal edildiği rahatsızlığı ifade edilmektedir. Ne yazık ki sınırlarımıza binlerce tır silah getirilmesinden rahatsız olmayanlar, ne yazık ki karakollarımıza saldırılmasından rahatsız olmayanlar sıcak takip neticesinde terör örgütü yöneticilerinin etkisiz hâle getirilmesinden rahatsız olmaktadır; hayret verici bir durum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.