Batman Üniversitesi'nin Merkez Kütüphanesi Açıldı

Batman Üniversitesi'nin Merkez Kütüphanesi Açıldı

Batman Üniversitesi Merkez Kütüphane açılışı yapıldı. 50. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Merkez Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.

Batman Üniversitesi Merkez Kütüphane açılışı yapıldı. 50. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Merkez Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesi Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kamil Zoroğlu tarafından kesildi.

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Yazar Neslihan Önderoğlu, Şair Ergülen Üniversite öğrencileri ile Batı Raman Kampüsü’nde bir araya geldi. Ergülen ve Önderoğlu’dan önce sahneyi üniversitenin çok sesli müzik topluluğu aldı.

Mini konser sonrası Rektör Prof. Dr. Uluçam Kütüphane Haftası etkinlikleri üzerine konuştu. Rektör Prof. Dr. Uluçam “Her türlü modern teknolojisinin sunulduğu bir kütüphaneyi öğrencilerimize kazandırdık. Değerli gençler kütüphaneden faydalanın, sürekli okuyun. Eğitim alanınızda kitap okumanın önemli bir gereklilik olduğunu unutmayın.” dedi.

Konuşmanın ardından “Kütüphane koleksiyonumuz” adlı sunum yapıldı. Daha sonra yazar Önderoğlu ile şair Ergülen öğrencilerle bir araya geldi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.