Başsavcı Özcan'dan SÜ Rektörü'ne ziyaret

Başsavcı Özcan'dan SÜ Rektörü'ne ziyaret

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Özcan, ziyarette, Rektör Gökbel'e yeni görevinde başarılar diledi.

Selçuk Üniversitesi ile işbirliğini devam ettirmek istediklerini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

''Eski dostum Prof. Dr. Gökbel'i bu makamda görmekten şeref duyuyorum. Yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum. Biz de elimizden gelen desteği kendisine vereceğiz. Selçuk Üniversitesi ile önceden imzaladığımız işbirliği gereği gerçekleştirdiğimiz projeler var. Yeni dönemde de bu işbirliğinin devam edeceğine inanıyorum.''

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise Özcan'ın bu güzel sözlerine layık olmaya çalışacağını belirtti.

Selçuk Üniversitesi'nin hiçbir zaman içerisine kapanıp kalan bir üniversite konumunda olmayacağını dile getiren Gökbel, ''SÜ ülkesine ve şehrine katkı sağlamak zorunda olan bir üniversitedir. Daha önceden yapılan işbirliğinin kendi dönemimde de sürmesi için elimden gelen katkıyı vereceğim. Karşılıklı ilişkimizi artırarak sürdüreceğiz'' diye konuştu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de Gökbel'i ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Selçuk Üniversitesi ile Konya yerel basını arasında son derece pozitif bir ilişki olduğuna vurgu yaparak, ''Üniversitemizin şehre çok olumlu katılar sağladığı bir gerçek. Türkiye'nin birçok ilinde üniversiteler şehre bu denli önemli katık yapamıyor. Bu da Selçuk Üniversitesi'nin önemi ve gücünü gösteriyor'' dedi.

Cemiyet yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gökbel ise Selçuk Üniversitesi'nin çalışmalarını kamuoyuna doğru bir şekilde duyuran Konya yerel basın kuruluşlarına teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.