Basketbol maçı çocuklara ücretsiz

Basketbol maçı çocuklara ücretsiz

Selçuklu Belediyespor, ligin 5. haftasında pazar günü iç sahada oynayacağı Ankara DSİ maçı öncesi çocuklara sürpriz yaptı.

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor, ligin 5. haftasında pazar günü iç sahada oynayacağı Ankara DSİ maçı öncesi çocuklara sürpriz yaptı. Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor, ligin 5. haftasında pazar günü iç sahada oynayacağı Ankara DSİ maçı öncesi çocuklara sürpriz yaptı. Mavi-beyazlı ekip, aldığı kararla 29 Ekim Pazar günü oynanacak maçı 12 yaşına kadar olan çocukların ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak konuşan yönetim kurulu üyesi Celalettin Özer, “Pazar günü çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bu kritik maça tüm Konyalı basketbolseverleri davet ediyoruz. Ayrıca 12 yaşına kadar çocuklarımız da bu maçı ücretsiz izleyebilecek. Çocuklarımız hem takımlarına destek olacak hem de basketbolu daha yakından tanıma şansı elde edecek” dedi. Ligde 4’te yaptıklarını hatırlayan Özer, maça iddialı hazırlıklarını belirterek, hedeflerinin 5’te 5 yapmak olduğunu ifade etti. Öte yandan maçın biletleri 5 TL’den satışa çıkarıldı.

Hedef seriyi sürdürmek

Potada 4’te 4 yapan  Selçuklu Belediyespor galibiyet serisini sürdürmek istiyor.  Mavi-beyazlı ekipte gözler 29 Ekim Pazar günü oynanacak Ankara DSİ maçına çevrildi. Son olarak Ormanspor’u deplasmanda 70-57 mağlup eden temsilcimiz 4’te 4 yaparak sıralamada ikinci basamağa yükseldi. Özellikle yabancı oyuncuların şehre ve takıma uyumu ile yerli oyuncuların özverili çalışmaları bu başarıya büyük katkı sağladı. Selçuklu Belediyespor, sezonu ilk 9 içerisinde tamamlayarak Play-Off’a kalmayı hedefliyor. Statüye göre ligde ilk sırayı alan takım direkt olarak Süper Lig’e çıkarken, 2. ile 9. sıraya kadar olan takımlar Play-Off oynama hakkı elde edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.