Başkanlardan birlik vurgusu

Başkanlardan birlik vurgusu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş MÜSİAD Konya Kızılören Kuruçeşme Kervansarayı'nda gerçekleştirilen programda üyelerle bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile önceki dönem MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya Kızılören Kuruçeşme Kervansarayı'nda gerçekleştirilen programda üyelerle bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, “Bugünkü konuklarımız önemli ve değerli isimler, davetimize icabet edip bizi kırmayıp geldikleri için ve tüm misafirlerimize katılımları için çok teşekkür ediyorum. Buralar sizlerle güzel, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen muhabbet ile rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece güçlüyüz.” dedi.

AMACIMIZ KONYA’MIZA DEĞER KATMAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Obruk Kervansarayı Hanı, müze ve otel olarak hizmet veriyor, Amerika ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden misafirleri ağırlamaktayız. Günlük 20 civarında tur otobüsü yerli ve yabancı turistleri o bölgeye taşıyor bu sayede güzel bir turizm aktivitesini de hayata geçirmiş olduk. Konya’mızda sivil toplum kuruluşu denilince de akla gelen en önemli, en güçlü ve en büyüklerinin başında MÜSİAD’ımız var. Hepimizin amacı şehrimizin geleceği adına Konya’mıza değer katmak ve eserler kazandırmak, bizler de merkez ilçe belediyeleri olarak büyükşehir belediyemizle birlikte ortak hareket ederek hizmet ediyoruz.” diye konuştu.

MÜSİAD GÖZBEBEĞİMİZ

Konya için sorumluluklarını yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, şunları söyledi: "Belediye başkanı olarak görevlerimizi yerine getirmek için gece gündüz gayret ediyoruz ama ben hep şunu ifade ediyorum, kurumlar, yerel yönetimler ne kadar önemli ise STK’larımız onlardan kat ve kat daha önemlidir. Nedeni ise STK milletin kendisi, toplumun birebir ifade şeklidir. Bizim STK’larımız en güçlü şekilde mevcudiyetini koruyarak faaliyetlerini sürdürmesi gerektiğine inanıyorum. Bu manada MÜSİAD bizim gözbebeğimiz, en güzide STK’larımızdan bir tanesidir. İyi günlerde birlik ve beraberlik içinde olmak kolaydır ancak asıl iş kötü gün ve kötü zamanlarda birlik ve beraberlik içerisinde olabilmektir. Bunun imtihanını MÜSİAD deprem zamanında çok iyi bir şekilde verdi.”

HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI HİZMET ETMEMİZDİR

“Tüm sevdiğim insanları bir araya toplamışlar, bir örgüt oluşturmuşlar ve adını da MÜSİAD koymuşlar” şeklinde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bizler idareciler olarak sizler ise yanında yüzlerce insana istihdam sağlayan kimseler olarak hepimizin ortak noktası hizmet etmemizdir. Konya belediyeleri olarak becerikli bir yapıdayız, kimiz az kimimiz çok imkanları ile var gücüyle halkımıza ve şehrimize hizmet etmeye devam etmektedir. Allah’ın nasip etmesi ile ikinci dönemde de belediye başkanlığımıza devam etmekteyiz. MÜSİAD’ın, yani sizlerin de destekleri ile güçlü kalmamızı sağladığınız müddetçe bu gücü şehrimiz için kullanarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.