Başkan Uludağ, Varsaklarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Uludağ, Varsaklarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Varsaklar Derneği’nin kahvaltı programına katıldı. Başkan Uludağ, sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olacaklarını söyledi. Başkan Uludağ, burada yaptığı konuşmada 2015 yılında...

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Varsaklar Derneği’nin kahvaltı programına katıldı. Başkan Uludağ, sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olacaklarını söyledi.

Başkan Uludağ, burada yaptığı konuşmada 2015 yılında tüm ilçede bir hizmet atağına geçeceklerini belirterek, "Şu anda önümüzdeki yılın program ve planlamasını yapıyoruz. Tüm mahallelerimizde sırasıyla eksik olan park, asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu hizmetleri yaparken de sizler gibi Sarıçam’ın sivil toplum kuruluşları ile sürekli görüş alışverişinde bulunacağız. Sizlerin fikirleri benim için değerli." dedi.

Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut da Sarıçam’a daha iyi hizmetlerin yapılması için Başkan Bilal Uludağ’ın sonuna kadar destekçisi olacaklarını söyledi. Kahvaltılı programa Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Kaplan ve birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ile MHP İlçe Başkanı Mehmet Koca da katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.