Başkan Özgökçen’den eski yöneticiye: “Kombinen yok, passoligini yeni çıkartmışsın” cevabı 

Başkan Özgökçen’den eski yöneticiye: “Kombinen yok, passoligini yeni çıkartmışsın” cevabı 

Arabam.com Konyaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekibin borcunun açıklandığı ve Fatih Özgökçen’in yönetiminde değişikliklere gittiği kurulda  ilginç de bir diyalog yaşandı.

Arabam.com Konyaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekibin borcunun açıklandığı ve Fatih Özgökçen’in yönetiminde değişikliklere gittiği kurulda  ilginç de bir diyalog yaşandı. Başkan Özgökçen'in eski Konyaspor yöneticisi Şemsettin Beştav'a verdiği cevap taraftarın büyük tepkisini çekti

Konyaspor’un kayyum zamanlarında görev yapmış ve takımın ilk kez Süper Lige çıktığı yönetimde  futbol şube sorumluluğu yapmış Şemsettin Beştav her kongrede olduğu gibi bu kongrede de söz alarak mevcut yönetime çeşitli sorular yöneltti.

adsiz-001.jpg 

Şemsettin Beştav

Başkan Fatih Özgökçen Beştav’ın sorularına “ Şemsettin bey tüm genel kurullarımızda söz alıyor renk katıyor  bu vesile ile kendisine teşekkür ediyoruz. Tabii çok detayları soruları var kendisine yazılı olarak cevap vereceğiz, kulübümüze davet ederek. Ancak öncelikle şunu belirteyim. Konyaspor Genel Kurulu’nu idrak ediyoruz. Delegelerimiz mevcut. Hepsi iyi birer Konyasporlu ki delegelik sıfatına haizler. Delegelik genel kurul üyeliği öncelikle şu mükellefiyeti yerine getirmemizi gerektiriyor. Bir kere maçları iyi takip etmemiz gerekiyor. Konyaspor’un bütün iç saha maçlarına katılım sağlamamız lazım. Biliyorsunuz biz sezon başından beri söylüyoruz. Taraftar olmadan ve örnek gösterdiğimiz stad dolmadan şampiyonlukların gelmesi uzar. Onun için önce bir kombine almamız gerekiyor. Passolig çıkartmamız gerekiyor. Ben genel kurul delegelerimiz arasında toplantıya gelmeden önce kimlerin passoligleri var kimlerin kombineleri var diye bir çalışma yaptırdım. 850 delegemizden maalesef ki çok az sayıda kombine ve passoligi var. Kombinesi olmayanlardan birisi de Şemsettin bey. Dolayısıyla önce bu işleri bir halletmemiz lazım. Zannediyorsam Şemsettin Bey Passoligini de yeni çıkartmış. Onun da tarihini öğrendik. Tabi ki bu sizin soru sormanızı engellemez ama bir sorumluluk içerisine gireceksek önce herkes kendi edimini yerine getirecek. Ondan sonra  da karşı taraftan varsa sorgulamaya geçecek.” cevabını verdi.

adsiz-003.jpg 

Fatih Özgökçen

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ 

Başkan Fatih Özgökçen’in  eski yönetici Şemsettin Beştav’ın sorularına verdiği kombine ve passolig cevabına Konyaspor taraftarı sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Yeşil-beyazlı tarftarlar bu cevabın nezaketsiz bir cevap olduğunu savundu.

ŞEMSETTİN BEŞTAV’IN KONYASPOR HİKAYESİ 

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in passolig ve kombine cevabı verdiği  eski yönetici Şemsettin Beştav yeşil-beyaz hikayesini Merhaba Şehir Dergisi’nin Konyaspor 100. Yıl özel sayısına anlatmıştı. Beştav’ın Konyaspor ile olan hikayesini  kendi ağzından dinleyelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum