Başkan Oflaz şampiyonlar ile iftarda buluştu

Başkan Oflaz şampiyonlar ile iftarda buluştu

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Ragbı Türkiye Şampiyonasında 2 kez Türkiye Şampiyonu olan Türkmenkarahüyük Ortaokulu öğrencileri ile iftarda buluştu

 

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, bu yıl 11-14 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun'da yapılan okullar arası Ragbı Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucu Yıldız erkekler kategorisinde ve geçen yıl da Küçük kızlar kategorisinde üst üste 2 kez Türkiye Şampiyonu olan Türkmenkarahüyük Ortaokulu öğrencileri ile iftarda bir araya geldi. Beden eğitimi öğretmeni Cansu Ceylan ve okul müdürü İbrahim Şimşek'i tebrik edip başarılarının devamını dileyen Oflaz, okul faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Çumra adına sportif faaliyetler anlamında büyük bir başarı kaydedildiğine vurgu yapan Başkan Oflaz; “Çabaları ve azimleri ile Çumramızı Türkiye' de spor alanında başarı elde eden bir ilçe olduğunu bir kez daha hatırlattılar ve bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Cansu Hocamız önderliğinde ki evlatlarımız, ilçemizin sportif alanda gelişmesi ve gençlerimizin bu anlamda faaliyet göstermesine yönelik örnek teşkil ettiler. Bizler Çumra Belediyesi olarak bu çocukların her zaman yanlarında olacak desteğimizi hiç bir zaman esirgemeyeceğiz. Çumra inşallah bu başarıyla birlikte diğer sportif alanlarda da ivme kazanacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.