Başkan Karaman: “ilçemizde Bağımlılık Adına Bir İz Bırakmayacağız”

Başkan Karaman: “ilçemizde Bağımlılık Adına Bir İz Bırakmayacağız”

Yeşilay Güngören Şube Başkanı Mehmet Yıldız 1-7 Mart Yeşilay Haftası vesilesiyle Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ı ziyaret etti. Başkan Karaman, “İlçemizde bağımlılık adına bir iz bırakmaya...

Yeşilay Güngören Şube Başkanı Mehmet Yıldız 1-7 Mart Yeşilay Haftası vesilesiyle Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ı ziyaret etti. Başkan Karaman, “İlçemizde bağımlılık adına bir iz bırakmayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Güngören Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Yeşilay’ın Güngören Şube Başkanı Mehmet Yıldız ve ekibi ile Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti. 1-7 Mart Yeşilay Haftası, kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla "İyi ki Yeşilay Var" konseptiyle çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Yeşilay, Güngören’de de bir dizi etkinlik düzenleyecek. Başkan Mehmet Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Türkben, İlknur Akbaş ve Üye Davut Özkan ile birlikte Yeşilay Haftası vesilesiyle ziyaret ettikleri Başkan Karaman’a Yeşilay’ın simgesi olan ve tüm kötü bağımlılıklarla mücadele veren anlamı taşıyan pazubandı hediye etti.

Güngören’de, Belediye, Kaymakamlık ve Yeşilay işbirliği ile tüm bağımlılıklarla mücadele edeceklerini vurgulayan Başkan Karaman, “1-7 Mart Yeşilay haftasını tebrik ediyorum. İlçemize ve tüm ülkemize bağımlıklarından arınmış sağlıklı bireyler olmaya vesile olmasını diliyorum. Yakın zamanda ilçemizde açılan Yeşilay ile birlikte güzel işler yapacağız. Özellikle gençlerimizi, madde ve teknoloji bağımlılıklarından arındırmak için zararlarını anlatarak başladığımız bu yolda, ilerleyen dönemlerde tedavi ve rehabilitasyon merkezleri ile çalışmalarımızı genişleterek hemşehrilerimizle sağlıklı bir gelecek kuracağız ve ilçemizde bağımlılık adına bir iz bırakmayacağız inşallah” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.