Başkan Karalar, Balıkçı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Başkan Karalar, Balıkçı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar beraberinde Adana Kasaplar, Tavuk, Balık ve Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile birlikte Balıkçılar Pazarı'na giderek incelemelerde bulundu. Seçim döneminde söz verdikleri gibi seçim sonrasında...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar beraberinde Adana Kasaplar, Tavuk, Balık ve Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile birlikte Balıkçılar Pazarı'na giderek incelemelerde bulundu.

Seçim döneminde söz verdikleri gibi seçim sonrasında halkın ve esnafın arasında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Karalar, balıkçı esnafının sorununu çözülmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Zeydan Karalar bu anlamda başlattıkları çalışmalarla ilgili esnafın görüşünü almak istediklerini söyledi. Karalar, “Balıkçılar pazarının yıllardır devam eden bir sorunu var. Bu sorunun çözümü için yıllardır bir adım atılmadı. Buradaki sorun aslında balıkçı esnafının değil Adana’nın, Adanalının sorunu. Birkaç proje hazırladık ve burayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda esnafımızı ziyaret ederek ortak bir çözüm yolu üretip karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istedik. Esnafımızın da çözüm noktasında bize katkı koyacağını görmek gerçekten çok güzel.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saruhan Yağmur da Başkan Zeydan Karalar ile aynı görüşte olduklarını ve sorunun sadece balıkçı esnafının değil Adana’nın, olduğunu söyledi. Yağmur, “Bugün bizleri, balıkçı esnafımızı ziyaret eden Sayın Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz. Bu sorunun çözümü için bugün başkanımız bizlerle görüş alışverişinde bulunmak istemiş. Bizlerde bu anlamda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.