Başkan İlhan’dan Polis Haftası Mesajı

Başkan İlhan’dan Polis Haftası Mesajı

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.İlhan, yayınladığı mesajda, polisin üstlendiği görev nedeniyle...

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İlhan, yayınladığı mesajda, polisin üstlendiği görev nedeniyle ülke ve toplum güvenliğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, emniyet mensuplarının yaşadıkları zorluklara rağmen büyük bir fedakarlık örneği ortaya koyduklarını kaydetti. Emniyet güçlerinin toplumun asayiş, huzur ve güvenliğinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu kaydeden İlhan, böylesine mühim bir sorumluluğu üstlenmiş olmasına karşın polislerin adalet ettikleri maddi ve manevi imkânlardan yoksun olduğunu söyledi. Özellikle terörle mücadele başta olmak üzere polisin canı pahasına ortaya koyduğu fedakârlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade eden İlhan, “Bu ülkenin emniyetini sağlayabilmek için gecelerini gündüzlerine katarak, yeri geldiğinde kendi hayatlarından vazgeçerek milletin huzuru için çalışıyorlar. Yöneticilere düşen vazife, güvenlik teşkilatının çalışma şartlarını düzeltmek, özlük haklarını üstlendikleri sorumluluğa ve ortaya koydukları fedakârlığa müsait hale getirmektir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.