Başkan Fethi Özkara, Yenikent Mahallesi’nde Üyeleri İle Buluştu

Başkan Fethi Özkara, Yenikent Mahallesi’nde Üyeleri İle Buluştu

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Yenikent mahallesinde bulunan oda üyeleri ile bir araya geldi.Başkan Özkara, toplantıların; yapılan yeni değişikliklerden üyelerin haberdar...

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Yenikent mahallesinde bulunan oda üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Özkara, toplantıların; yapılan yeni değişikliklerden üyelerin haberdar olması, üyelerin sıkıntıları ve sorularını cevaplamak için gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Özkara, "Yenikent mahallesinde yapılan bu toplantıda üyelerimize; yıllık aidat ödemeleri, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, kapsam dışı meslek sınavları hakkında bilgi verildi. Üyelerimizin mesleki sıkıntı ve sorunları dinlendi. Odamızın yapmış olduğu çalışmalar, etkinlikler hakkında üyelerimize bilgi verildi. Üyelerimiz yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini ve teşekkürlerini belirtmişlerdir. Bayan kuaförü üyelerimizden salı günleri, erkek berberi üyelerimizin ise pazar günleri tatil yapmak istediklerini bizlere iletmişlerdir" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.