Başkan Eşkinat Engelliler Haftası Etkinliklerine Katıldı

Başkan Eşkinat Engelliler Haftası Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Engelliler Haftası programına katıldı.Tekirdağ Valili...

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Engelliler Haftası programına katıldı.

Tekirdağ Valiliği Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ile Tekirdağ Sakatlar Derneği anıta çelenk sundu.

ZİÇEV HALK OYUNLARI EKİBİ UZUN SÜRE ALKIŞLANDI

Yaklaşık 1 saat süren programa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda, ZİÇEV Halk Oyunları ekibi gösterilerinin ardından uzun süre alkışlanırken, etkinlik Valilik önünden başlayarak Peştemalcı Caddesi istikametinde devam eden ve Üç Kemaller Parkı’na kadar süren Sevgi Yürüyüşü ile devam etti.

Yürüyüş sonrası Başkan Eşkinat yürüyüşe katılan öğrencilere balon dağıtırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Tekirdağ Sakatlar Derneği’nin kermes açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.