Başkan Doğan Huzurumuzu Bozamayacaklar

Başkan Doğan Huzurumuzu Bozamayacaklar

İzmit Belediyesinin personele yönelik etkinlikleri devam ediyor.İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çalışanlarla Tepeköy de bulunan şantiyede bir araya geldi. Başkan Doğan’ın personelle öğle yeme...

İzmit Belediyesinin personele yönelik etkinlikleri devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çalışanlarla Tepeköy de bulunan şantiyede bir araya geldi. Başkan Doğan’ın personelle öğle yemeğinde bir araya geldiği etkinlikte Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan “Hep birlikte aynı ekmeği bölüşmek, aynı suyu yudumlamak, aynı sofrayı paylaşmak gerçekten çok güzel. İzmit Belediyesi ailesi olarak, büyük, güzel bir aileyiz. Bu ailenin daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler daha iyi koşullarda daha iyi şartlarda çalışın ki mutlu olun. Siz mutlu olursanız belediyemiz kazanır, belediyemiz kazanırsa şehrimiz ve ülkemiz kazanır. Sizin düşünceleriniz, sizin istek ve şikayetleriniz bizim için çok önemli. Sizler için neler yapabilirizin derdindeyiz. Her gecen gün daha iyiye gidiyoruz” dedi.

Konuşmasında çalışma ortamında huzurun önemine de değine Başkan Doğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Huzur ve uyum içerisinde çalışmak bazen her şeyden önemli olabiliyor. Allah bugünlerimizi aratmasın, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Güneydoğu’da ne mücadeleler veriliyor. Orada verilen mücadele biliniz ki Çanakkale’den farklı değil. Bu mücadeleyi kaybedersek bir adım daha ilerleyecekler. Geçmişte olduğu gibi bu gün de, bundan sonrada biziz bölmeye, huzurumuzu bozmaya çalışmalara asla izin vermeyeceğiz. Onlara gerekli dersi vereceğiz. Asla ve asla boyun eğmeyeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz."

"İzmit Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar devletimizin verdiği mücadelenin bir parçasıdır. Biz, İzmit’te kalkınmış bir şehir, üreten, huzurlu, birlik ve beraberliği sağlanmış bir şehir olursak, gelir düzeyimiz artarsa bu durum milli davaya bir destektir. Tüm şehirler bunu yaparsa taş gibi bir Türkiye oluruz. Gelen düşmanlarda bu taşa çarparak düşer, yıkılır, darmadağın olur. Burada sizin yaptığınız basit, küçük gibi görülen işler aslında millet olarak verdiğimiz mücadelenin çok önemli bir parçası. Birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlara asla izin vermeyin."

Personelle teker teker sohbet eden Doğan bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini de söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.