Başkan Cüneyt Yemenici’den Dünya Su Günü Mesajı

Başkan Cüneyt Yemenici’den Dünya Su Günü Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Dünya Su Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Yemenici mesajında şu ifadelere yer verdi:“Yaşamın temel gereksinimi olan su, içme ve kullanma gibi bireys...

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Dünya Su Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yemenici mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşamın temel gereksinimi olan su, içme ve kullanma gibi bireysel ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra enerji, sanayi, turizm ulaşım gibi pek çok sektörde hayati önem taşımaktadır. Suyun israf edilerek kullanılması ve küresel ısınma gibi nedenlerle de su kaynakları her geçen gün azalmakta, sulak ve verimli topraklar kuraklaşarak çölleşmektedir. Bu konuda devletimiz tarafından makro ölçekli çözüm projeleri üretilmekle birlikte, birey olarak bizlere de bir takım görevler düşmektedir. Kendi evimizde ufak tedbirlerle yapacağımız her bir damla tasarruf, kendi geleceğimize yatırım olacaktır."

"Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın 22 Mart Dünya Su Gününü kutlar, bu günün her canlı için vazgeçilmez olan su kaynaklarının korunmasına, tüketim bilincimizin ve duyarlılığımızın artırmasına vesile olmasını temenni ederim."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.