Başkan Çetin, Personel Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Çetin, Personel Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kurban Bayramı tatilinin ardından hem personel hem de vatandaşlarla makamında bayramlaştı. Pursaklar Belediyesi Tebessüm Konağı’ndaki başkanlık makamında personel ve hemşerilerini ağırlayan Başkan...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kurban Bayramı tatilinin ardından hem personel hem de vatandaşlarla makamında bayramlaştı.

Pursaklar Belediyesi Tebessüm Konağı’ndaki başkanlık makamında personel ve hemşerilerini ağırlayan Başkan Çetin, ziyaretçileriyle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine halk yoğun ilgi gösterdi. Kurban Bayramı tatilinin hemen bitiminde tebrikleri kabul eden Selçuk Çetin, yaptığı konuşmada eski bayramlara olan özlemini dile getirerek "Bayramların eski tadında geçmemesinin nedeni çocuklarımıza eski bayramlardaki örf ve adetlerin öğretilmemesinden kaynaklanıyor. Bizler ‘Nezaket Okulu’ projemizle bu eksikliği giderip, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmeye gayret ediyoruz." dedi.

Bayramlarda ziyaretlerin bir hayli azaldığına dikkat çeken Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: "Bugün yanı başımızdaki büyüklerimizi bile ziyaret etmek yerine telefonla arayan bir nesil var. Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından uygulanan ‘Nezaket Okulu’ projesini Diyanet İşleri Başkanlığı da uygulamaya başladı. Bu projenin Türkiye projesi olmasını arzu ediyoruz. Eğer sabrı, şükrü, teşekkürü, saygıyı, sevgiyi, tahammülü, tebessümü öğretebilirsek gelecek nesiller şüphesiz vatanına, milletine sadık olacaklardır. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Düzen ve huzuru bozanlara Allah fırsat vermesin. Rabbim tekrar bayram edebilmeyi nasip etsin."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.