Başkan Çalık’tan Şampiyonlara Para Ödülü

Başkan Çalık’tan Şampiyonlara Para Ödülü

Serik belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Dünya Liselerarası Hentbol şampiyonlarına büyük bir jest yaparak para ödülü verdi.18 Mart 2016 Cuma günü Fransa’da oynanan Liselerarası Dünya Hentbol Şa...

Serik belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Dünya Liselerarası Hentbol şampiyonlarına büyük bir jest yaparak para ödülü verdi.

18 Mart 2016 Cuma günü Fransa’da oynanan Liselerarası Dünya Hentbol Şampiyonası final maçını Türkiye temsilcisi Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı kazanarak Dünya Şampiyonu olmuştu. Türkiye’ye ve Serik halkına büyük gurur yaşatan, Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımına Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık büyük bir jest yaparak, sporculara ve antrenörlerine 5’er bin liradan toplam 100 bin Türk lirası pirim verdi.

Dünya şampiyonu olan sporcuları makamında ağırlayan Çalık, bu başarının Serik’in, Antalya’nın hatta tüm Türkiye’nin başarısı olduğunu, bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Fransa’yı, Türkiye’nin temsilcisi olarak kendi evinde mağlup etmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyleyen Çalık " Serik halkını ve ülkemizi gururlandırdınız; Fransa’da tarih yazdınız, başarılarınızın devamını diliyorum, inşallah bunun devamı da gelecek. Başarı tesadüf olmuyor, Planlı ve azimli çalışma sonucu herkes istediğini alır Allahlında izniyle. A Milli Hentbol Takımımızda da iyi işler yapacağınıza inanıyorum ileriki yıllarda. Benim hep söylediğim bir şey var bizim en büyük yatırımımız gençlerimiz, o yüzden bizler sizin hep arkanızda olacağız, hep birlikte Serik’in ve ülkemizin adını daha yukarlara taşıyacağız.Biliyorum sizin bize yaşattığınız bu gururun maddi bir değeri yok, ama sizlere ufak bir hediye mahiyetinde 100 bin liralık bir para ödülümüz olacak bunu bir teşekkür olarak kabul edin" ifadelerini kullandı.

NECMETTİN ÇALIK

Serik Akdeniz Yükseliş Koleji yönetim kurulu başkanı Necmettin Çalık ise şampiyonluk sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.Yyaklaşık 4 yıl önce Fransa’daki Dünya Liselerarası Hentbol Turnuvasını hedef alarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Necmettin Çalık " 4 yıl azim ve kararlılıkla çalışmalarımız sürdürdük, disiplinden bir an olsun taviz vermedik ve hedefimize ulaşıp emeğimizin karşılığını aldık. Bu süreçte bizlere desteğini hiç esirgemeyen belediye başkanımız Ramazan Çalık’a, spor kulübü yöneticilerine ve her maçımızda yanımızda olan bizleri destekleyen Serik halkına çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Hatıra fotoğrafı çekimi yapıldıktan sonra sporcular makamdan ayrıldılar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.