Başkan Bakıcı’nın Sağlık Haftası Mesajı

Başkan Bakıcı’nın Sağlık Haftası Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 8-14 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan “Sağlık Haftası” nedeniyle bir mesaj yayımladı.Bakıcı, sağlıklı yaşamın, her bireyin temel hakkı olduğuna dikkat ç...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 8-14 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan “Sağlık Haftası” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bakıcı, sağlıklı yaşamın, her bireyin temel hakkı olduğuna dikkat çeki. Başkan Bakıcı, “Sağlık hizmetlerinin kalitesi, ülke düzeyine yaygınlığı ve vatandaşlarımızın bu hizmetlerden eşit olarak yararlanabilmesi, bir ülkenin uygarlık göstergesi olarak kabul edilmektedir. Sağlıklı olmayan; kendine, ailesine, çevresine ve topluma yararlı olamaz. Amaç, toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, sağlıkla ilgili bilgilerin geniş halk kitlelerine ulaştırılması, koruyucu sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması, bireylerin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmeleri, hastalanmadan gerekli tedbirlerin alınmasıdır. Mutlu bir yaşamın sırrı sağlıklı olmaktan geçer. Sağlıklı toplumları, sağlıklı bireylerin oluşturabileceği düşüncesi ile herkesin kendisinden başlayarak toplum sağlığı için çaba göstermesini temenni ederek Sağlık Haftası’nı kutluyor, görevleri başında olan sağlık çalışanlarına başarılarının devamını, tüm hemşehrilerime de sağlıklı bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.