Başkan Bakıcı’nın Polis Teşkilatının Kuruluşu Ve Polis Günü Mesajı

Başkan Bakıcı’nın Polis Teşkilatının Kuruluşu Ve Polis Günü Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu ve Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Bakıcı, vatandaşların hak ve hürriyetlerinin kanunlar tarafından belirlendiği...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu ve Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakıcı, vatandaşların hak ve hürriyetlerinin kanunlar tarafından belirlendiği ülke yönetiminde temel ilkenin, tartışmasız hukukun üstünlüğü olduğunu kaydetti. Bakıcı, "Kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakârlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Emniyet teşkilatımız, devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir. Bilinmelidir ki, demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 171’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimize ve bütün teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.