Başkan Akgün: “hemşirelik En Kutsal Mesleklerdendir”

Başkan Akgün: “hemşirelik En Kutsal Mesleklerdendir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Hemşireler haftası nedeniyle Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli hemşirelerin haftasını...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Hemşireler haftası nedeniyle Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli hemşirelerin haftasını kutlayan Başkan Akgün, "Hemşirelik en kutsal mesleklerden bir tanesidir" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan Sağlık İşler Müdürlüğü binasında Büyükçekmece Belediyesi sağlık çalışanları ziyaret eden Başkan Akgün, hemşireler ve sağlık çalışanlarını tek tek kutladı. Ardından Hemşireler Haftası münasebetiyle pasta kesildi.

"FEDAKARLIK VE SAMİMİYETİN SEMBOLÜSÜNÜZ"

Başkan Akgün, fedakarlık, samimiyet ve iyi niyetin sembolü olan hemşirelik mesleğinin temelinde insan sevgisi olduğunun altını çizerek, "Zor bir mesleğiniz var. Şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. İnsana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan, hemşirelerimizin gününü kutlar, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dilerim’’ dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.