Başbakan Erdoğan Rusya Ve Arjantin'e Gidecek

Başbakan Erdoğan Rusya Ve Arjantin'e Gidecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, eylül ayında yapacağı yurt dışı ziyaretler netleşmeye başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, eylül ayında yapacağı yurt dışı ziyaretler netleşmeye başladı. Erdoğan, eylül ayının ilk haftalarında Rusya ve Arjantin'e gidecek. 4 Eylül'de Rusya'ya gitmeyi planlayan Erdoğan, St. Petersburg'da 5-6 Eylül'de yapılacak G20 Liderler Zirvesi'ne katılacak.

Başbakan Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nin yapılacağı toplantının ardından Arjantin'e gidecek. 2020 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapabilmek için İstanbul, Tokyo ve Madrid arasında yarış sürüyor. İspanya'nın içinde olduğu mali problemler nedeniyle yarışın İstanbul ve Tokyo arasında geçmesi bekleniyor. Olimpiyatları İstanbul'a alabilmek için çalışacak Erdoğan, kararın açıklanacağı zamana kadar temaslarda bulunacak.

OLİMPİYAT TEMASLARI

Başbakan Erdoğan, 6 Eylül'de St. Petersburg'dan Arjantin'e geçecek. Başbakan Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, 2020 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak kentin açıklanacağı Uluslararası Olimpiyat Komitesi toplantısına katılacak. Uluslararası Olimpiyat Komitesi, 2020 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak kenti, 7 Eyül'de açıklayacak. Kararın açıklanacağı zamana kadar temaslarda bulunması öngörülen Erdoğan'ın, 8 Eylül'de Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.