Başbakan Denizli’de 153 Milyon Lira Değerinde 34 Projeyi Açacak

Başbakan Denizli’de 153 Milyon Lira Değerinde 34 Projeyi Açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22. kez geleceği Denizli’de, Denizli Belediyesi’nin inşa ettiği 152 milyon 814 bin lira değerinde 34 projenin açılışını yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22. kez geleceği Denizli’de, Denizli Belediyesi’nin inşa ettiği 152 milyon 814 bin lira değerinde 34 projenin açılışını yapacak. Başbakan Erdoğan'ı için Denizli’de yapılan hazırlıklar tamamladı. Başbakanı misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk içinde olduklarını ifade eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ''Başbakanımız Denizli’ye geliyor, ilimiz kazanmaya devam ediyor. Bu ziyaretler Başbakanımızın Denizlimize verdiği değeri gösteriyor. Milletin efendisi değil, hizmetkârı olma gayesiyle çıktığımız hizmet yolculuğunda Başbakanımızı misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Denizli olarak, bu anlamlı günü düğün günümüz olarak kabul ediyoruz. Başbakanımızla birlikte ülkemiz gibi Denizli de büyüdü, gelişti ve Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri oldu. Bizler, büyük düşünüp dünya standartlarındaki projeleri halkımızın hizmetine sunmayı ondan öğrendik. Yerel yönetim hizmetlerini yakından bilen bir Başbakanın önderliğinde hizmetlerimizi gerçekleştirmemiz büyük bir şanstır.” dedi.

Denizli’yi bir dünya şehri yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Zolan, ''Denizli halkı Başbakanımızı önceki gelişlerinde bağrına bastı, en güzel şekilde ağırladı ve uğurladı. İnşallah bu gelişinde de halkımız en güzel şekilde karşılayıp uğurlayacaktır. '' diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.