Başarılı öğrencilere ödül

Başarılı öğrencilere ödül

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve öğrencileri düzenlediği törenle ödüllendirdi

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve öğrencileri düzenlediği törenle ödüllendirdi.
Ahmet Kayhan Öğretmenevi'nde düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğrenciler, eğitmenleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılını Konya olarak başarıyla tamamladıklarını belirterek, "Ancak bulunduğumuz noktayı yeterli görme gibi bir lüksümüz yok. Çünkü bizim hizmet verdiğimiz kitle, bizler için en değerli olan varlıklarımız, geleceklerimiz. Onların dünyayla rekabet edebilecek donanıma sahip olabilmeleri için sürekli bir gelişim içinde olmalıyız. Bugün bizi Türkiye'de ve dünyada gururlandıran çocuklarımızı bir araya getirmek ve onları onurlandırmak istedik. Hepsiyle tek tek gurur duyuyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve eğitmenlerine ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.