Başakşehir maçının biletleri  satışa çıktı 

Başakşehir maçının biletleri  satışa çıktı 

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 Süper Lig Sezonu 2. haftasında M. Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 22 Ağustos 2021 Pazar günü saat 19.15’de başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri bugün saat 13.00’da satışa çıktı 


Taraftarlar PassoLig kartları yanlarında olmadan cep telefonlarındaki Passo Mobil uygulamasını kullanarak QR kodunu stadyum turnikelerine okutarak müsabakaya giriş yapabileceklerdir.
Bilet fiyatları 30 ila 300 arasında değişiklik gösteriyor.
STADYUMA AŞI ÇADIRI KURULACAK 
Konyaspor pazar günü Başakşehir ile oynayacağı maç öncesinde stadyumda aşı çadırı kurulacağını açıkladı.yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ 22 Ağustos Pazar günü, uzun bir aradan sonra M. Başakşehir maçı ile sizlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. 
Konya Halk Sağlığı tarafından M. Başakşehir maçı günü saat 12.00'den maç saatine kadar stadyumumuzun kuzeydoğusunda yer alan Çiftbaşlı Kartal Heykelinin yanında aşınızı olabileceksiniz.
Haydi Büyük Konyaspor Taraftarı! İki doz aşını ol, stadyumumuzda buluşalım.”
Konyaspor’un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık da yayınlanan videoda karşılaşmaya gelecek olan taraftarlara aşı olmaları yönünde çağrıda bulunarak “ Haydi Büyük Konyaspor Taraftarı! İki doz aşını ol, stadyumumuzda buluşalım. Büyük Konyaspor taraftarı varlığınız ile bize her zaman güç kattınız. Uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olma zamanı. iki toz aşını ol. Pazar günü evimizde buluşalım" ifadelerine yer verdi.


SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.