Barzani’ye Babasının Üzerinde Bulunduğu Tablo Hediye Edilecek

Barzani’ye Babasının Üzerinde Bulunduğu Tablo Hediye Edilecek

Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluşları Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Mesud Barzani’ye babası Mustafa Barzani’nin resminin üzerinde bulunduğu portre tablo hediye edilecek.

Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluşları Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Mesud Barzani’ye babası Mustafa Barzani’nin resminin üzerinde bulunduğu portre tablo hediye edilecek. Ankaralı iş adamı Osman Ali Şivioğlu’nun hazırladığı tablo yarın Barzani’ye takdim edilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Av. Muhammed Akar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’da Mesud Barzani ve Şivan Perver’le buluşmasının Diyarbakır sivil toplum kuruluşları olarak olumlu karşıladıklarını söyledi. Tabloyu ressam Ankaralı iş adamı Osman Ali Şivioğlu tarafından hazırlandığını ifade eden Akar, Kürt ve Türk halkının kardeşliğinin ebediyetleşmesi anlamında bu tablonun kendilerine geldiğini belirtti. Akar, sivil toplum kuruluşları ve Türkiye’deki bütün vatandaşlar adına Mesud Barzani’ye yarın tabloyu hediye edeceklerini söyledi.

Akar, Irak Kürdistan bölgesi ile Türkiye ittifakının siyasi ve ekonomik olarak her iki topluma faydası olacağını sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.