Baro Başkanı Antmen, Hain Saldırıyı Kınadı

Baro Başkanı Antmen, Hain Saldırıyı Kınadı

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Ankara’daki hain saldırıyla ilgili olarak, “Ülkemizde istikrar ve huzur eğer teröre alışmak ise terörle yaşamak ise teröre alışmıyoruz, alışmayacağız” dedi.Antmen,...

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Ankara’daki hain saldırıyla ilgili olarak, “Ülkemizde istikrar ve huzur eğer teröre alışmak ise terörle yaşamak ise teröre alışmıyoruz, alışmayacağız” dedi.

Antmen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, hukuk ve demokrasi adına sözün bittiği yere geldiğini belirterek, "Söz bittiğinde o ülkede istikrarın kalmadığını, kalmayacağını biliyoruz. Hukuk ve demokrasi adına sözlerimiz ise çoktan tükendi. Bizden istenen terörle yaşamaya alışmak. Ülkemizde istikrar ve huzur eğer teröre alışmak ise terörle yaşamak ise teröre alışmıyoruz, alışmayacağız. İstikrar isteyen önce hukuku inşa etsin, hukukun üstünlüğüne inansın. İstikrar isteyen ülkede yolsuzluğu, yoksulluğu, ölümleri önlesin" diye konuştu.

Kaosu kabul etmeyeceklerini, ülkemizin rotasını hep birlikte doğru yöne yönelteceklerini ifade eden Antmen, şöyle devam etti; "Bizler kaybederken izleyenlerden olmayacağız. Ortak aklı inşa etmek için yeterince geç kaldık. Ötekileştirerek, kırarak, dökerek yol alma imkanı kalmadı. Ancak karanlık yolculuğun sonu ve hepimizin selameti için barıştan yana saf tutacağız, hukuktan yana saf tutacağız, demokrasiden yana saf tutacağız. Ülkemize sahip çıkacağız. Nereden ve kimden gelirse gelsin, kime yönelirse yönelsin bu hain, alçak ve onursuz terör saldırısını bir kez daha lanetliyoruz. Her bir yurttaşımızın acısını kendi benliğimizle hissederek, yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.