Bandırma seferi bugün

Bandırma seferi bugün

Üniversitespor, Bandırmaya bu akşam hareket edecek. Bandırma karşılaşmasının son hazırlığını dün akşam yapan temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

BEKO Basketbol Ligi’nde 17.haftada Pazar günü Bandırma Banvit’e konuk olacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bu karşılaşma için bu akşam saat 22:00’de karayolu ile Bandırma’ya hareket edecek. Burada Bandırma Esen Otel’de konaklayacak sarı-mavililerde sakatlığı devam eden İbrahim Öztürk’ün Banvit maçında forma giymeyeceği belirtildi. Temsilcimiz yarın Bandırma’da tek idman yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. 16.haftada Antalya BB’yi mağlup ederek büyük moral kazanan temsilcimizde Pazar günkü karşılaşma için yönetime galibiyet sözü verdikleri belirtildi. Antrenör Cengiz Karadağ’ın zorlu karşılaşma için oyuncularını rehavete kapılmamaları için uyardığı kaydedildi.Ligde şu ana kadar oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet alan Üniversitespor, ilk maçta 84-82 mağlup ettiği Banvit’i bir kez daha mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.
ÇETİNKAYA: KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Play-Off hedefi için Banvit’i mağlup etmek zorunda olduklarını söyledi. Antalya galibiyetinin kendilerine moral verdiğini ancak, Banvit maçını kazanarak seri yakalamak zorunda olduklarını belirten Çetinkaya, “Düşme korkusu yaşamıyoruz. Üst üste kötü sonuçlar alarak Play-Off yarışında biraz geri kaldık. Ancak bu iddiamız hala devam ediyor. Oyuncularımız önemli bir karşılaşmaya çıkacağının bilincinde. Banvit’i mağlup edersek yine Play-Off yarışının içinde olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
BANVİT MAÇINI SKY TÜRK YAYINLAYACAK
Ligde 17. hafta mücadelesi Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Günün ilk maçında Aliağa Petkim, Casa TED Ankara Kolejliler'i konuk ederken, günün diğer maçında ise Banvit ile Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşı karşıya gelecekler. 
Ligde 17. hafta toplam 3 maç canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi günü oynanacak Antalya Büyükşehir Belediye-Galatasaray Cafe Crown ve Pazar günü oynanacak Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçları Sky Türk ekranlarından yayınlanırken, yine Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediye karşılaşması ise Spormax ekranlarından yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.