Bandırma Myo’dan Teknik Gezi

Bandırma Myo’dan Teknik Gezi

Bandırma Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi ve Dış Ticaret Programı öğrencileri, yıl içerisinde almış oldukları Marka ve Marka Stratejileri dersini uygulamalı olarak pekiştirmek amacıyla The Coca Cola Company'nin Bursa/Kestel’deki...

Bandırma Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi ve Dış Ticaret Programı öğrencileri, yıl içerisinde almış oldukları Marka ve Marka Stratejileri dersini uygulamalı olarak pekiştirmek amacıyla The Coca Cola Company'nin Bursa/Kestel’deki tesislerini ziyaret etti.

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar, Öğr. Gör. Dr. Çağatay Başarır ve Okt. Bilal Ezilmez’in nezaretindeki teknik geziye çok sayıda öğrenci katıldı. Teknik gezi, Coca-Cola markasının global marka serüveni ve personel alım süreçleri gibi konuları da içeren sunum ile başladı. Firma yetkilileri Mehmet Ali Özkan ile Ali Akgün, verdikleri bilgilerle Coca-Cola, Fanta, Cappy Meyve Suyu ve Damla Su'yun baştan sona üretim süreçlerini aktarırken, öğrencilere de işletmeyi gezdirdiler. Teknik gezi ile birlikte güzergah üzerinde bulunan Bursa'nın tarihi köylerinden Cumalıkızık ve Gölyazı köyü de ziyaret edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.