‘Balım Yaka’ dualarla hizmete sunuldu

‘Balım Yaka’ dualarla hizmete sunuldu

Konyalı iş insanı Feride Özkan 6 yıl önce KOSGEB desteği ile açtığı Balım Lezzet Evi markasını büyüterek markalaşma yolunda önemli bir adım attı ve Meram Yaka’da 2 şubesinin açılışını gerçekleştirdi

Açılış törenine AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Pastacılar Oda Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Açılışta konuşan Balım Lezzet Evi Kurucusu Feride Özkan, Bir hayal ile çıktığımız bu yolculukta ikinci şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyorum İnşaallah daha çok daha iyi işler başaracağız”dedi.

adsiz.jpg

GÜLERYÜZ VE SAMİMİYET VURGUSU

Kaliteden asla ödün vermeyeceklerini belirten Balım Lezzet Evi Kurucusu Feride Özkan, “Bir hayal üzerine çıkmış olduğum bu yolculukta bugün sizlerin karşısında olmanın mutluluğu içerisindeyim. 6 yıl önce başladığım bu yolculukta; KOSGEP Kadın Girişimcilik programı kapsamında Selçuklu İlçesinde siz değerli hemşerilerimize “Güler Yüz, ve Samimiyetimiz ile hizmet Vermeye devam edeceğiz. Yaka Şubemizde siz kıymetli hemşerilerimize; sıcak bir ortam, ev yapımı tadında lezzetler sunabilmek adına çalışmaya ilk günkü heyecanımız ile devam edeceğiz. Bu hayalimi gerçekleştirmede bana destek olan başta kıymetli ailem olmak üzere, çalışma arkadaşlarıma ve siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yaka Şubemizin; Meramımıza, Konyamıza, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılışta konuşan Konya Pastacılar Oda Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, “Burada açılışını gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Böyle bir dönemde yeni bir girişimde bulunmak çok önemli Bu girişimlerinden başarılarıdan dolayı Feride hanımı tebrik ediyor, yeni iş yerinde hayırlı bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı

GÜZEL BİR BAŞARI ÖRNEĞİ

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “Öncelikle yeni şubenin hayırlı olmasını bol bereketli kazançlar diliyorum. Kadın bir girişimcinin azmini büyüterek güzel bir başarı hikayesi ile 2 şubesi açmasından dolayı tebrik ediyor bu yönüyle takdir edilecek bir iş yeri. Yeni şube hayırlı uğurulu olsun bol bereketli kazançları olsun derken firma sahiplerininde tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından edilen duayla birlikte Balım Lezzet Evi 2 dualarla hizmete açıldı.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.