BAL'da sezon başlıyor

BAL'da sezon başlıyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta bu sezon Konya'yı temsil edecek Akşehir, Ereğlispor ile Sarayönü Belediyespor, hazırlıkları sürdürüyor. 3 temsilcimiz ligin 1.hafta karşılaşmalarına pazar günü çıkacak.

İLK HAFTA DERBİ VAR

BAL Ligi 7.Grup'un 1.haftasında Konya derbisi oynanacak. Ereğli Atatürk Stadyumu'nda Ereğlispor ile Sarayönü Belediyespor karşı karşıya gelecek. Saat 15.00'te başlayacak maçın hakemi önümüzdeki günlerde açıklanacak. Niyazi Kart ile yeni sezonun çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor bu sezon gözünü 3.Lig'e dikti. Daha önce 3.Lig'in kapısından dönen yeşil-siyahlılar kazanıdığı tecrübe ile aynı hatayı bir daha yapmadan 3.Lig'e çıkmayı hedefliyor. Sarayönü Belediyespor'u ağırlayacak Ereğlispor ise Ertuğrul Sanlav yönetiminde hazırlıkları sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'i şampiyon olarak bitiren yeşil-beyazlılar mütevazi bir kadro kurarak yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de tutunmaya çalışacak.

AKŞEHİR MANAVGAT'I AĞIRLAYACAK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele edecek bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Manavgatspor'u ağırlayacak. İddialı bir kadro kuran kırmızı-beyazlılar Mustafa Yağar yönetiminde şampiyonluk mücadelesi verecek. Saat 15.00'te başlayacak mücadelenin hakemi önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.