Bal’da iki iyi bir kötü haber

Bal’da iki iyi bir kötü haber

BAL liginde mücadele eden Konya takımlarından Sarayönü Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği haftayı puanla kapatırken Çumra’dan ise yenilgi haberi geldi

Deplasmanlı Bölgesel Lig temsilcilerimiz ligin 8. haftasını geride bıraktı. İki Konya takımından sevindirici sonuçlar gelirken Çumra karşılaşmasının sonucu ise üzdü. Liderlik yarışı veren Sarayönü Belediyespor sahasında 68 Yeni Aksarayspor’u ağırladı. Mücadeleyi 10. dakikada Hüsamettin’in attığı golle 1-0 kazanan yeşil-siyahlı ekip puanını 18’e çıkarttı. Konya takımları arasında en başarılı olan Sarayönü Belediyespor çıkışını Aksaray karşısında da sürdürerek 3. lig hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Karşılaşmada bir de kırmızı kart çıktı.
STAD: Sarayönü İlçe F.S
HAKEMLER: Adem Karakaya, Sezgin Uyar, Harun Toplar
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Erdi, Nuri, Kenan, Turan, Tunay, A.Osman, Tayyar, Hayri, Serkan, Hakan, Hüsamettin
68 YENİ AKSARAYSPOR: H.Hüseyin, Ramazan, Hakkı, Anıl, İbrahim, Naci, Cem, Onur, Emre, Koray, H.Hüseyin
GOL: Dk. 10 Hüsamettin
KIRMIZI KART: Dk.50 Anıl (68 Yeni Aksarayspor)
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ BİR PUANLA DÖNDÜ: 0-0
Ligde geçirdiği kötü günleri yavaş yavaş geride bırakan Konya Gençlerbirliği ligin üst sıralarındaki takımlara çelme atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Sarayönü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip Anamur deplasmanından 1 puanla dönmesini bildi. Kadrosunda profesyonelden dönme bir çok oyuncuyu bulunduran Anamur karşısında mücadeleci bir futbol ortaya koyan Konya Gençlerbirliği zorlu rakibinden 1 puanı koparmayı başardı. Sarayönü beraberliği ile moral bulan siyah-beyazlı ekip Anamur karşısında alınan 1 puan ile moralini bir kat daha arttırdı.     
SAHA: Anamur Belediye
HAKEMLER: İdris Dağlı, Mehmet Öztan, Resul Esen
ANAMUR BELEDİYESPOR: Bülent, Erhan, Mustafa, C.Eren, Yunus, Gökay, Salih, Gökhan, Faruk, Murat, Adem
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Ahmet, Taner, Bayram, Mesut, Ömer, Ebubekir, Ahmet, Tuğrul, Çağdaş, Timur, H.Hüseyin
ÇUMRA’DAN KÖTÜ HABER: 0-2
Ligde aradığını bir türlü bulamayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında oynadığı ve çıkış gözüyle baktığı maçta Karaman Gençlerbirliği’ne 2-0 kaybetti.  Karaman Gençlerbirliği’nin gollerini  Tevfik ve Hüseyin Kuşar kaydetti. Bu galibiyet Karaman Belediyespor’u alt sıralardan uzaklaştırırken Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u ise iyice dibe çekti.
SAHA: Çumra Stadı
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA: Mustafa, Özcan(Veysel), H.Hüseyin, M.Ali, Sabit, Aykut, Selim(Murat), Vahiyettin, Muzaffer, Mustafa(Yalçın)
KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ: İsmail, Serdar, Gökhan, Metin, Necip, Hüseyin, Mustafa, Cihan( İslam), Hüseyin Kuşar( Mehmet), Abdullah( Hakan), Tevfik
GOLLER: Dk 20 Tevfik, Dk 75 Hüseyin Kuşar (Karaman Gençlerbirliği)   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.