BAL’a 25 bin TL destek

BAL’a 25 bin TL destek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez bu sezon uygulanacak olan Bölgesel Amatör Lig'e katılacak her takıma toplam 25 bin lirayı bulan destek yapılacak.

Konya’dan bu ligi katılacak olan Konya Gençlerbirliği, Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor da bu destekten faydalanacak.  Ekim ayında başlayacak lige katılacak 142 takımın her birine 10 bin liralık maddi yardım yapacak olan Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca her kulübe aylık 400 liradan 4800 liralık antrenör desteği de sağlayacak.
Bunun yanı sıra BAL mensubu her takımın 24 oyuncusu için yaptırılacak sezonluk özel sağlık sigortası da TFF tarafından karşılanacak. Tüm bu destek paketi için kulüplerden sadece 25 bin liralık teminat mektubu alınacak. BAL takvimine göre Ağustos ayının ilk iki haftası  BAL'a katılacak takımların sahalarının denetlenmesi, son iki haftası, ASKF Başkanlıkları bilgilendirme toplantısı ve akreditasyon toplantısı, statünün yayınlanması ve Gruplandırılmanın yapılması, Eylül ayının üçüncü haftası, fikstür çekimi ve BAL'a katılacak kulüplerin Başkanlarıyla toplantı, Ekim ayının birinci veya ikinci haftası, 1. hafta müsabakalarının başlaması planlanıyor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.