Bal: ‘Milletimizin değerlerini koruyacağız’

Bal: ‘Milletimizin değerlerini koruyacağız’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, ''2011 genel seçimlerinde AKP'nin yarattığı korku imparatorluğundan korkmayacağız, milletimizin değerlerini koruyacağız.

Bu seçimler Türk milletinin beka meselesidir'' dedi.
Bal, partisinin İl Teşkilatının Seydişehir'de gerçekleştirilen Bölge Divan Toplantısı'na katıldı.
Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Bal, iktidarın teslimiyetçi bir anlayışla ve politikayla Türkiye'yi özürlü hale getirdiğini öne sürdü.
AK Parti iktidarının iç ve dış politika ile ekonomide bir çöküntüye neden olduğunu ileri süren Bal, şunları kaydetti:
''2011 genel seçimlerinde MHP iktidarıyla birlikte çöküş ortadan kalkacak ve ülkemiz çıkışa geçecektir. Programımızın 3 ayağı bulunmaktadır. Bunlar; fakir ve yoksullara insanca yaşam sunmak, ekonomiyi üretken hale getirip markalaştırmak, teknolojik ve bilimsel çalışmalar yapmaktır. Ayağı yere basan bir proje ortaya çıkardık. Kaynaklarımız çok zengindir. AKP Türkiye'de sermayeyi partileştirdi, devlet kaynaklarını sayıları 25-30 civarındaki zenginlere peşkeş çekti. Biz iktidara geldiğimizde bu kaynakları, acısını yüreğimizde hissettiğimiz milletimize dağıtacağız. 2011 genel seçimlerinde AKP'nin yarattığı korku imparatorluğundan korkmayacağız, milletimizin değerlerini koruyacağız. Bu seçimler Türk milletinin beka meselesidir. Topyekün seferberlik başlatıyoruz.''
Toplantıya, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, Ülkü Ocakları Konya Şube Başkanı Mehmet Tuğrul Özcan, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, MHP Seydişehir İlçe Başkanı Nurullah Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı il ve belediye meclis üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.