BAL Ligi’nde  derbi heyecanı

BAL Ligi’nde derbi heyecanı

BAL Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor ile kümede kalma mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor yarın karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’te başlayacak mücadele Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanacak

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta yarın Konya derbisi heyecanı yaşanacak. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor evinde bir diğer Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadele  Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanacak. Müsabakayı Özgür Köse yönetecek. Köse’nin yardımcılıklarını Ömer Yasin Gezer ile Burak Özer yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tolga Tuna.

AKŞEHİR İKİNCİ YARIYA İYİ  BAŞLADI

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor, mücadele ettiği 6.Grup’ta fırtına gibi esiyor. Mütevazi  kadrosu ve oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Cenap Taner’in öğrencileri, gösterdiği performansla çıktığı son 13 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. 13 maçın 11’ini kazanan kırmızı-beyazlılar, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 34 puan topladı.  Ligin ikinci yarısına iyi başlayan Akşehirspor çıktığı 2 maçı da kazanmasını bildi. İkinci yarının ilk maçında evinde şampiyonluk mücadelesi veren Çubukspor’u ağırlayan Akşehirspor rakibini 3-1 mağlup etti. İkinci yarının 2.maçında deplasmanda Sandıklıspor’u Ali Kireş’in attığı golle galibiyetle geçen kırmızı-beyazlılar Pazar günü evinde Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Akşehirspor, ezeli rakibini yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

SARAYÖNÜ YENİ SAYFA AÇMAK İSTİYOR

BAL Ligi’nin müdavimlerinden Sarayönü Belediyespor’da bu sezon işler yolunda gitmiyor. Karapınar Belediyespor ile statü gereği kümede kalma mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor yaklaşık 50 gündür resmi maça çıkmıyor. Lige verilen devre arasında kampa gitmeyen Sarayönü’nde çalışan yeşil-siyahlılar, ligin ilk haftasını bay geçerken ikinci hafta ise evinde oynayacağı Karaman Belediyespor mücadelesi  hava şartları sebebiyle ertelendi. Çıktığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Sarayönü Belediyespor bu sezon çıktığı 12 maçta, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Pazar günü konuk olacağı Akşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Sarayönü Belediyespor, rakibini yenerek ligde yeni bir sayfa açmak istiyor.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.